huur-een-professional-in

Huur een professional in

Salaris, HR of financiële specialisten met 360° visie.


Vanwege een te kort aan capaciteit en kennis binnen de huidige bezetting of juist omdat u de visie heeft dat zelf investeren in specialistische en tijdelijke kennis geen prioriteit heeft. Ú richt zich meer op uw kernactiviteiten en vertrouwt op de jarenlange ervaring van de consultants van HR & Payroll Group.

Tijdelijke inzet 

De tijdelijke inzet van HR & Payroll Group professionals richt zich op het borgen van de continuïteit en de kwaliteit gedurende een bepaalde periode. Indien u de behoefte heeft aan capaciteit of specifieke kennis dan bent u bij de HR & Payroll Group aan het juiste adres. Dit kan gaan om één individuele consultant maar ook om een volledig ingewerkt (project)team.

Interim management


HR & Payroll Group heeft ook ervaren interim managers beschikbaar. Zij worden ingezet waar tijdelijk management of coördinatiecapaciteit nodig is. Dat kan zijn ter overbrugging van een vacature of langere afwezigheid, maar ook als project- of transitie/verandermanager.


Consultancy

De HR & Payroll Group levert consultancy op allerlei terreinen. Namelijk: Proces optimalisatie, software selecties, outsourcing versus in-huis scenario analyse, e-HRM implementaties, inrichting ESS/MSS (employee self service) of het inrichten van een shared service center.Altijd met de overtuiging dat kwaliteit en ervaring het verschil maakt!

 meer informatie